att glömma bort tiden

 

Photoshop. Avslappning. Det är min räddning på morgonkvisten eftersom jag oftast vaknar med en fruktansvärd tinnitus i båda öronen. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv när det väsnas som mest men när jag sätter mig på stolen, öppnar locket på datorn och klickar igång mitt älskade photoshop är jag borta. Då är tinnitus inte längre det primära och jag släpper en väldigt stor del av det. Timmarna bara flyger iväg och det är inte alls ovanligt att jag ”vaknar” runt lunchtid efter att ha pysslat med en enda bild sen tidig morgon. Det är inte alltid det ändrats något på bilden men jag har alltid lärt mig något nytt.  Photoshop är oändligt och jätteviktigt för mig.


Ett svar till ”att glömma bort tiden”

  1. Kristina

    Ja, att hålla på med fotografering och foto är ett skönt sätt att glömma annat. Fint du hittat det och du är så duktig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.