ALDRIG ENSAM. ALLTID NÅGON.

Foto – Mats Ljunggren – www.MatsLjunggren.com  Redigering och jox – Helena Ljunggren

Jag letade fram min gamla brudklänning från 2006.
Att trasha min brudklänning är något jag funderat på i några år men jag har inte varit redo, eller är inte redo på långa vägar men det hade varit lite läckert. Jag är inte så modig även om jag vill vara det.

Idag var troligtvis sista gången jag kunde ha den. Den hängde som en säck. Alldeles för stor. Ett vitt lakan, som knutits hårt över bröstet, höll den på plats. Jag vågade mig på trash-light vilket betydde att den blev lite smutsig längst ner. Jag är ett bad ass. Helt klart!

Det behövdes bara en bild.


9 svar till ”ALDRIG ENSAM. ALLTID NÅGON.”

 1. Trash-light är gott nog! Riktigt cool bild:-)

 2. Inte utan att man blir lite rädd , men hur sjutton bär du dig åt !!!
  dina bilder är helt fantastiska

 3. Hu, scary bild! ;)

 4. Här hoppar man till framför skärmen!!! Du måste bara spara klänningen och vara rädd om den.

 5. I am looking at your blog and I am impressed, this is a wonderful picture.
  The pictures of the food are also delightful, very well done.
  It is too bad that I cannot read it at all, however it shows that are having fun.
  Great picture of you and your husband (I think) with only the side of the face and your open eyes.
  Please keep having fun in your life, you live longer :)

 6. fy fabian vilken läskig bild! spökbarn är det läskigaste jag vet, nu kommer jag drömma mardrömmar inatt… men cool var den :)

 7. wow :D

 8. Kul och spännande! Och roligt för dig att se vilken otrolig förändring du gjort. Grymt! :)

 9. Vilken häftig bild! Jag blir så där skräckinjagande förtjust om du förstår hur jag menar ;-) Jag skulle aldrig trasha min brudklänning, det är jag för feg för, den hänger där i garderoben (o lär alltid göra det med) Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.