VI LEVER.


Att fylla båten med godsaker och en grill är något som vi tyvärr väldigt sällan gör, trots att det är såpass enkelt, av olika anledningar. Med våra få meter till sjön så får det i år bli skärpning på den fronten. Mer båt. Mer grill på öarna.

I förrgår fyllde vi båten och drog iväg.

En synnerligen enkel grilltallrik men ack vad god. Skinkfyllda tortellinis, sparris, grillkorv och en sås modell blandad kompott (creme fraiche, salladslök, soltorkade tomater). Vi mådde gott där ute på ön i några timmar. När solen gick ner och kylan kom packade vi ihop.
Tyvärr är kylan en av anledningarna till att vi sällan tar ut båten – älskad makes rygg håller inte riktigt när solen valt att försvinna. Så är det när man är lång och när inredning, i detta fallet, är gjord för den lite kortare skaran människor. Hem kom vi trots allt men ont det har han. Nåväl, det var mysigt i alla fall.

I närmare två veckor har vi varit sjuka. En mer brutal förkylning har jag aldrig varit med om. Det började med mig och sen trillade resten efter. Feber i närmare en vecka, hosta, snuva… Nu har det börjat ordna upp sig även om vi fortfarande hostar, nyser och snörvlar ikapp samt har en och annan fajt om nässprayet på nätterna. Isch! Men som dom säger, det finns inget ont som inte har något gott med sig – Nu blir vi inte sjuka på ett tag. HOPPAS JAG!


6 svar till ”VI LEVER.”

  1. Så härligt att ta med matsäck och åka ut med båten! Den typen av aktivitet älskar jag. Misstänkte att du vait sjuk då jag kikat in här under veackan..hoppas ni slipper fler förkylningar på ett bra tag! Kram

  2. Låter bra, ja att ni fortfarande är vid liv alltså! Inte så bra däremot med onda ryggen och förkylningar, hoppas verkligen ni kan avstå från mer av den sortens örk framöver!

  3. Vilken trevlig båttur ni gjort!!

  4. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

  5. Trillade av en tursam tillfällighet in på din blogg och blev så glad att jag lyckades trilla just hit! Vilka härliga recept och inspirerande bilder. Fortsätt med det du gör, du gör det himla bra! :)

  6. beautiful photo,s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.