THEODOR PARIS

Alltså, här är den! Teburken! Eller teburkarna som det nu har blivit. Den rosa fick jag i en gåva och man kan säga att jag fastnade direkt. I den svarta påsen gömde sig en låda som i sin tur innehöll en teburk som skulle få mig på fall. Så otroligt vacker. Det är genomarbetat och det känns så enormt lyxigt vilket det också är. Utseende säljer, i alla fall till mig, för jag började direkt söka efter vart jag kunde hitta fler. Och fler finns det, varje färg har en väldans massa olika smaker. Det är gröna teer, röda rooibos, svarta och så örtteer. Jag blev alldeles villrådig.

Eftersom jag är babyblå ända in i själen så var en i just den färgen ett måste. Min färg, mitt te. I den blå döljer det sig ett örtte – Honeybush. Jag har inte hunnit med att provsmaka det än men jag gissar att min lördagsfrukost kommer att vara väldigt behaglig.

Det här är som en rysk docka, ni vet dom där som det gömmer sig en docka i varje och efter varje docka blir den bara sötare och sötare. Precis samma!
Lyx på burk!

Om ni sitter på en reflexskärm i någon form, använd då den när ni fotograferar så slipper ni ”blänket” som jag inte orkat fixa bort i dessa bilderna. Bara som ett litet tips så här i början av helgen.

Trevlig lördag på er!


7 svar till ”THEODOR PARIS”

 1. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

 2. Hittade hit via dagens reportage i GP och jag tycker att du har en underbart fin och inspirerande blogg!

  1. Tack snälla rara och tack för att du kikade in. :)

 3. Fann dig och din sida via G-P. Härlig blogg jag kommer att följa, men du säger i tidningen att du inte har annonser på din blogg….”sembo”??

  1. Hej, kul att ”se” dig och tack för att du kikade in här.

   Gällande annonser och reportaget så är det inte riktigt hela sanningen som är skriven utan vad jag sa/menade var att jag vill inte ha någon reklam som stör. Just den reklamen som är nu (tailsweep) är på prov och har varit ett tag. Om jag känner mig själv så åker den inom kort i sopkorgen.

   Ha en ljuv söndag med allt vad det innebär.

 4. Oj så fin sida. Du skriver på ett sätt som jag gillar. Fina bilder. God mat.
  Jag kommer att komma tillbaka till Dig och jag länkade till dig från min lilla sida.
  Kram

  1. Tack så jättemycket Elisabeth! Jag ska genast ta och göra ett litet besök hos dig!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.