SAMANTHA LARSENS FILMMAT.

filmmat

Snart kommer den. Kokboken som innehåller bilder som jag har skjutit av. November är månaden som boken kommer ut i handeln. Nu bryter vi för lunch: Samanthas Filmmat. Den går att sätta under bevakning på både Adlibris och Bokus.

Det här har lärt mig en hel del, mest positivt men också lite negativt. Att jag inte alltid har rätt (Jag vet! Hur konstigt låter inte det egentligen?!) och att mitt sätt och min syn är det enda som räknas. Hmmm? Okej, det är positivt.  Jag vet även numera att jag avskyr allt som heter cmyk-profiler och allt som kommer med det men det är nog det enda. Det skulle visa sig att just cmyk-profiler ökade på det grå i mitt hår och att antalet strån i kalufsen skulle minska radikalt.

Maten i boken är typisk Helena-mat och jag älskar’t. Mycket, rejält och gott! Jag har inte behövt gå hungrig precis. Vill man öppna ögonen och få nya tips på tillbehör till maten är det här boken med stort B. Förutom det varma så är salladerna fenomenala. Enkla, innovativa och SÅ fräscha. En sallad kommer aldrig mer att vara tråkig!

Dom däringa  skådespelarna aka kändisarna har det för bra på filminspelningarna, kanske skulle man ta och sadla om just för att få vara med när det bryts för lunch? Jag menar, jag är ju precis så oblyg och orädd som det krävs för att klara av det. Tvivlar på mig själv gör jag aldrig heller. Bit av paj! Hamen. Tack och lov så har jag självinsikt. Hungrig är jag allt som oftast så den biten skulle nog aldrig vara något som helst problem. Alltid något! Jag vill minnas att jag någon gång fått höra av en klok människa att man ska vara glad för det lilla. Så då är jag det.

Alltså, glöm inte! November. Bok. Nu bryter vi för lunch: Samanthas filmmat.

Puss.


4 svar till ”SAMANTHA LARSENS FILMMAT.”

  1. Så roligt! Ser fram emot när den kommer ut i butik, hamnar definitivt på min önskelista :)

  2. Och bara för att du är min favoritfotograf då det kommer till matbilder så blir jag väldigt sugen på att köpa boken. Ska genast lägga in en påminnelse.

  3. Underbara bilder och recepten låter finfina de med! Grattis till ett bra jobb! (Och självinsikten att du inte alltid har rätt, den är rätt jobbig att hantera… ;-)) Kram

  4. Åh, en klockren julklapp till min mamma (så kan jag låna den och titta på bilderna och hon kan få nöjet att laga maten… :) )

    Grattis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.