PARON- OCH CLEMENTINJUICE


Clementin är favoriten bland frukterna, helt klart. Just nu är de så makalöst goda, alldeles söta och saftiga, helt utan kärnor och skalet är tjockt vilket gör dom otroligt snabbskalade. Att hålla på och pilla med en tunt skal som absolut inte vill släppa är inte melodi. När det är så tunt brukar dessutom frukten vara alldeles för sur och innehålla på tok för mycket kärnor. Sånt går tvärbort.

Har du testat ren clementinjuice? Om inte – GÖR DET! Det är den godaste av juicer! Känner du för det ska du inte vara rädd för att hysta i någon annan frukt som tex. äpple, ananas, mango eller som här, päron. Med clementin som bas kan ingenting gå fel!

Kika in här för att läsa om Lite Kalabaliks samarbete med SOS Barnbyar. Ett underbart armband på precis alla sätt och det gör skillnad!
Armbandet kostar 49kr och säljs från början av november hos bland annat Apoteket, hemtex, Svenskt Tenn, Design House Stockholm, NK Bokhandel och Krabat. Men redan idag finns adet att köpa i Lite Kalabaliks webshop. Alla intäkter går till att stödja barnens rätt att få växa upp i en familj, med trygghet, respekt och kärlek.


3 svar till ”PARON- OCH CLEMENTINJUICE”

  1. […] HelenaLjunggren.com – Gastronomisk fotografipassion – matblogg […]

  2. Hej! Du har en jättefin blogg och jag blev inspirerad av dig! Blev berörd av din info och ville bara skriva det… /Emma

  3. Länge sedan jag tittade in här, fortfarande blir jag lika glad och inspirerad av dna bilder. Smart att spara gamla glasflaskor att servera dricka-med-sugrör ur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.