NÄR ALLT SMAKAR GRAPE.


Aldrig har jag sett en så fin tårta och aldrig har jag sett någon så stolt över den. Helt utan krav gav sig tösabiten i kast med att dekorera.  Och som hon dekorerade. Mer kladda. Mer stoja. Mer stöka!

Låt barnen göra sin egen tårta istället för att köpa svindyra som dom ändå inte kommer att komma ihåg. Svindyra tårtor (konstverk) tror jag enbart är till för mammorna så att dom andra små söta, rara mammorna blir avundsjuka och måste boka finlandsbåten till sonens halvårsdag med en tårta av en båt i naturlig storlek. Fördomsfreak? Jag? Javisst.

Slappna av är något som vi alla borde praktisera lite oftare.

Grape? Förklaringen kommer vid ett senare tillfälle.


12 svar till ”NÄR ALLT SMAKAR GRAPE.”

 1. Vilka fantastiska bilder, underbart! Och hua för tårtor som bara är fina att titta på (även om jag inte tycker att det är särskilt fint om det inte samtidigt ser gott ut) men som smakar urk (läs sockerpasta-tårtor)!

 2. Så klockrent inlägg, du har nog så rätt så (tyvärr, kanske man ska skriva) vad gäller mammorna och tårtorna. Och tösabitens tårta? Ljuvlig och helt klart minnesvärd!

 3. Helt ljuvligt!

 4. Jisses vad härligt det ser ut!!!

 5. Men WOW vad du lyckas med dina helt outstanding matbilder. Älskar’t!

 6. Vilka bilder, galet fina! Hennes stolthet och kreativitet lyser igenom!

 7. Underbart!

 8. Helt rätt!

 9. Vilka fina bilder! Kan tänka mig att det var jätteroligt att få stå på bordet och dekorera :)

 10. Hej.
  Jag är blyg och har aldrig vågat kommentera. Jag tänker att någon dag så ska jag skriva någonting som är längre och mer än detta; det du gör, gör mig glad. Tack.
  Mvh blyg tjej

  1. Tack för dina fina kommentar. Hoppas att blygheten så sakteliga släpper, att ta hjälp av bloggar och kommentarer kanske kan hjälpa dig på traven. Tack ännu en gång, hoppas att du får en fin kväll.

   Kram,
   Helena

 11. Vilken fantastisk blogg/hemsida jag hittade i mitt sökande efter ett recept på ärtsoppa.
  Jag bara älskar dina bilder och kommer tillbringa resten av kvällen plöja igenom recepten
  och återkommer gör jag helt säkert!
  Mvh Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.