MEDICIN TILL MAKE


Bor man som vi gör så är det bara 30 meter till medicin dvs skogen med sin friska luft, något som min man var i ett väldigt stort behov av. Han har hostat och snörvlat i några dagar nu och idag kände jag att nånting behövdes så jag hystade i nygräddade baguetter (jag använder mig alltid av Leila Lindholms recept), marmelad och en termos med kaffe i svampkorgen och tog med honom ut. Inte dåligt alls! En synnerligen trevlig lunch måste jag säga. Även om vi inte var ute mer än en halvtimme så tror jag att solen, som strålade alldeles perfekt ner genom trädkronorna, gjorde susen för välbefinnandet.

Det känns bra att få ge tillbaka lite av allt jag får av Mats när jag är sjuk, vilket tyvärr händer betydligt oftare, då han tar mig med på turer mellan anfallen och ser till att jag ska få nånting roligt att minnas mitt i det jobbiga.


6 svar till ”MEDICIN TILL MAKE”

  1. Det här var MAGI!!!! Den här första bilden blev jag precis helt kär i!
    Krya på dig :)

  2. Kärlek! Äkta sådan!

  3. Väldigt väldigt fina och stämningsfulla bilder!

  4. Ja, vilka vackra bilder! Den vänstra är trollsk. Underbart!

  5. Gud så fina bilder! :D härligt ljus!

  6. […] credit: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.