INSTAGRAMFRISYR

Igår, två minuter innan sänggående, en minut innan ett anfall,  fick jag en knäpp. Håret skulle klippas av. Jag skulle ha frisyr igen! Det var inget snack om saken. Nu går det ju inte att boka någon frisör vid 22-snåret på kvällarna och om det nu mot all förmodan skulle gå så är nog en klippning under ett kraftigt anfall något att föredra så det var bara att vackert vänta tills i morse. 9.30 ringde maken åt mig och 11.00 hade jag en tid i Borås. Tjopp. Sagt och gjort. In till Borås, sätta sig i stolen hos frisören, göra ett försök att förklara hur jag vill ha det, se hur belysningen inte alls gör något under för hyn,  frisören börjar klippa och jag håller tummarna så att skinkhalvorna får kramp. 11.50 var det jag som klev ut i kylan. Öronen, eller örat blev svinkallt och nacken fick sig  ett ordentligt köldtest. Jag är nu korthårig trots att jag  1999 lovade jag mig dyrt och heligt att aldrig mer klippa mig kort. Just 1999 fick jag exakt samma knäpp och kapade av rubbet. Jag hade kunnat byta namn till Svetlana Navratiolova och och vara en kulstöterska från 80-talet efter den klippningen. Jag är inte fördomsfri jag är fördomsfreak!

Nu, 2011, är det inte riktigt samma sak. Nu känns det alldeles tipptopp även om jag gärna vill tvätta ur allt jox som frisören har kletat i. En dag eller två och frisyren kommer vara klockren. Jag är glad. Jag är kortklippt!

Recepten får vänta ett tag. Jag åkte i förmiddags och kom hem när den där gule återigen hade valt att gå ner.

Nästa gång ska ögonbrynen få sig samma behandling. Observera gärna halsen. Den är nu, tillsammans med resten av kroppen, 30 kg mindre! Yay me!


10 svar till ”INSTAGRAMFRISYR”

 1. Var trycker man gilla? :-) Kanonfint!

 2. Superfint! Me likey! :-)

 3. Blev riktigt snyggt =)

 4. Härligt hur en förändring oftast leder till en massa andra förändringar… man vill liksom inte riktigt sluta! Extra bra när det dessutom blir snyggt och bra:)

 5. Cool frilla! Kort is it, the shit. Vad ska man med långt hår till :-) Modigt…

 6. Schnyyggt hä blev!…=)

 7. Fasiken va snygg du är! :D

 8. Supersnyggt Helena!

 9. Snyggt! Och grattis till dina massakilominus!

 10. Vad snyggt det blev, jag gjorde samma sak innan sommaren fast framför badrumsspegeln. har lockigt hår så då syns det inte om man klippt ojämt :)
  Jag beundrar din viljestyrka när det gäller vikten. Kämpa på. Du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.