HONUNGSBULLAR

honungsbullar

Nu blir det enkelt och andra (kanel)bullar. (recept här – fyllning 150 gram smör, 2 msk vaniljsocker och honung tills man är nöjd (blanda ihop allt och bre på)) Dom här är istället för smör, kanel och socker fyllda med smör, honung och vaniljsocker. Vi snackar bulle här nu! De är klibbiga, söta och förjordat goda. På toppen ligger det råsocker och vid serveringen, så här dagen efter, är de pudrade med kakao/vaniljsocker i hopp om att se lite trevligare ut. Man kan alltså skippa pudret, det går alla tiders ändå.

Jag har gått och blivit nominerad i årets upplaga av Matbloggspriset. I kategorin ”Bästa foto” har jag lyckats trassla mig in. Klicka här och se vilka bloggar som är nominerade i de olika kategorierna. Det är ingen dålig skara med bloggar jag står emot. Riktigt kul och jag är så barnsligt stolt av att vara nominerad. Så, i morgon 7/11, finner ni mig i Stockholm på Mitt Kök-mässanSå spännande och SÅ kul att få vara med i det här! Hoppas att vi ses! (Jag är den som har kortast naglar och rufsigast hår samt den som ser ut att vara speedad på valium. Typ.)


4 svar till ”HONUNGSBULLAR”

  1. He he he, du är i en heeelt annan liga än dina ”konkurrenter” Helena. Det där tar du hem. Plättlätt!

    Lycka till!

  2. Varmt jättegrattis till vinsten i Matbloggspriset!! Jätteroligt att du vann just det priset!

    1. Tack!

  3. Ååh så glad att jag hittade detta recept. Har nämligen en liten burk med honung med smak av apelsin och saffran funderat i evigheter vad man kan göra av den burken. Men inte kommit på något alls. Tänkte om man kan använda de i saffransbullarna iår. Kan nog bli gott :) eller vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.