Helena Ljunggren byter skepnad..

Jag har beslutat mig för att förnya mig därför ser det ut som det gör här på sidan. Det som är lite unikt för denna gången är att jag bestämt mig för att sköta det helt själv utan Mats hjälp. Han har fått slita så många år med mina prylar och nu tänkte jag på något sätt bevisa att jag lärt mig och att jag kan själv. Jag kan inte riktigt allt så därför får det bli lite hejsanhoppsan tillsvidare men det är inget att hänga läpp för. Den gamla bloggen, med recept och bilder, finns kvar – Gamla matbloggen.

 

På återseende. Hoppas att ni alla finns kvar när jag är färdig med mitt fippel.
Ta hand om dig.

/Helena

 


2 svar till ”Helena Ljunggren byter skepnad..”

  1. Gillar det jag sett så här långt. Varje gång jag läser din historia så knyter sig hjärtat. Har ingen kontakt med min mamma, har valt bort den av olika andledningar.

  2. Gillar bilden skarpt, verkligen talande:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.