FÖRSTA SEMESTERDAGEN. EN DAG MED KÄRA VÄNNER.

I går började Mats sin fem veckor långa semester. Så skönt och mysigt att få ha honom hemma. Vi har ingenting planerat utan kommer ta varje dag precis som den kommer. Det får bli vad det blir. Första dagen spenderade vi nere i Olofsbo med vänner. Vi tog en tur till Ullared, kikade i Falkenberg,  köpte varsin glass på Tre toppar i Träslövsläge, promenerade i hamnen, åt varma mackor i förtältet och tjattrade tills klockan blev för mycket och det var dags att köra hem. En dag och kväll helt i min smak.

Nu fortsätter vi att semestra.


4 svar till ”FÖRSTA SEMESTERDAGEN. EN DAG MED KÄRA VÄNNER.”

 1. Hej Helena
  Nu har jag varit härinne & dreglat över dina vackra bilder. För att inte tala om alla härliga & doftande recept. Tack för en superfin upplevelse av blogg!

  Allt gott & njut på er semester!

  Kram LISA

 2. Vi tackar för en riktigt kanondag. Det gör vi om fler gånger

 3. Här har sambon med precis börjat sin semester, så härligt, oj var ni i Ullared, de hade ju besöksrekord igår, fast ni kanske inte var inne i affären

  1. Helena

   Jodå, vi var inne. Vi var inne precis i tid innan kaoset började. Det var äckligt mycket folk men vad hade vi räknat med – semester och löningsdag, det kan ju inte bli annat än just kaos. Vi drog igenom butiken så snabbt vi kunde och begav oss ut för att hämta bilen och det var då det verkliga kaoset började. Folk i bil är inte kloka..det gick knappt att komma ut från parkeringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.