FEBRIGT OCH BILDLÖST

Mazariner
Glass
Gurkstavar och dipp
Paj

Det är på väldigt många sätt tur att jag inte är förkylningssjuk så ofta. Tyvärr så smakar alla godsaker ovan precis likadant. Det vill säga – absolut ingenting! Jag är inne på andra dagen med hög feber, hosta och makalös huvudvärk. Varannan timme, mellan ingentingsmakande godsakerna, slinker det ner alvedon och bisolvon (ja, jag överdoserar i nuläget) på löpande band tätt följt av två duschar otrivin menthol i vardera borre. Jag orkar hålla mig uppe korta stunder, de stunder jag äter och hoppas på att få en smakupplevelse som ska hjälpa mig att uthärda men icke, så är det inte. Det enda som hjälper, en smula, är att ynka.

Nu ska jag återgå till täcket, kudden och min rara Mats. Han är i alla fall alldeles toppen på alla sätt!

Så mycket gott och så väldigt smaklöst.


7 svar till ”FEBRIGT OCH BILDLÖST”

  1. Krya pâ dig! :)

  2. Krya på dig! Hoppas att du snart blir bättre!

  3. Krya på dig!

  4. Fy vad trist! Krya på dig!!!

  5. Hoppa du snart mår bättre!

  6. Upp med hakorna! Det kan ju bara bli bättre? Bara du inte smittar mig så är jag nöjd ;)
    *kram*

  7. Usch :(. Krya på dig snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.