ENKELT, GOTT OCH DÄRMED HELT PERFEKT.

Barnsligt enkelt och ett bra sätt att ”piffa” till pastan en smula. Jag längtar efter den här typen av mat men jag får snällt hålla mig till tåls i alla fall en vecka till. Lite pasta, några tomater och en fläskfilé med lite tillbehör är allt som behövs. En bra och stadig middag för hela familjen utom för mig själv. Lite för svårsmält ännu så länge.

Själv så håller jag mig mestadels till flytande kost fortfarande men jag har ätit ägg och mannafrutti idag. En fantastisk känsla att få tugga igen. I morgon ska jag gå på ännu tyngre grejer – bakad potatis! Som jag längtar. Det ska bli så fantastiskt gott, eller jag hoppas det hur som helst så får jag lön för mödan. 17 kg är det som försvunnit från min kropp hittills. Det är helt sanslöst!

1 fläskfilé, skivad
2 dl grädde
1 gul lök
dragon
salt & peppar 

mozzarella
valfri mängd pasta
körsbärstomater

Koka pasta. Bryn fläskfilén. Finhacka löken och lägg i den tillsammans med fläskfilén. Slå på grädde och låt det puttra i några minuter. Smaka av med dragon, salt och peppar. Blanda samman med den kokta pastan. Dela mozzarella och lägg det på tillsammans med några tomater. Skicka in i ugnen på 200 grader tills mozzarellan har smält. Klart!


2 svar till ”ENKELT, GOTT OCH DÄRMED HELT PERFEKT.”

  1. Förstår att känslan att få äta riktig mat låter lockande!…
    men trägen vinner och du får ju lön för mödan =))
    Ser väldigt gott ut iaf, gratänger är en favorit här.
    Krya på sig!

  2. Älskar Mozzarella, älskar fläskfilé & likaså pasta, då kan väl detta inte bli mer än rätt! Skall absolut testa detta & det snart =) Tack för tipset!
    Hittade massa goda saker, tack för det med =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.