DRÖMMEN HAR BLIVIT VERKLIGHET

10660187_10152636462367532_1415173348553236685_n

 

Mannen på bilden är mannen som gjort det möjligt – www.MatsLjunggren.com

Det vi aldrig kunde tro har äntligen hänt.  Jag är gravid med precis allt vad det innebär. Växer så det knakar, är arg om ett bi, trött som aldrig förr och humöret åker jojo med bara minuters mellanrum men, MEN, jag mår inte illa. (Det är tydligen något jag ska vara glad över..)

Vi åkte på resa över jul. Till Sydafrika och Mauritsius. Vi skojade lite lätt ”Ska vi inte försöka få med oss en sydafrikan hem?” Eftersom 16 år av ofrivillig barnlöshet och misslyckade IVF under förra året så kunde ju ingen av oss tro att det skulle bli så. Snälla, säg inget om att det har med något miljöombyte att göra eller att jag lyckades ”slappna” av för det skulle betyda att jag under alla dessa år har varit stressad och icke avslappnad. Jag kan säga som så här – vi låg inte direkt på latsidan om man så säger! Den här har vi jobbat oss till med betoning på JOBBAT! Såpass att ingen av oss ville ens röra den andre när vi kom hem. Det är fortfarande så och vi har varit hemma sen 27 december.

Jag går idag in i vecka 10 och det är ju fortfarande väldigt tidigt men vi lever nu och inte sen och för att kunna glädjas hela vägen så valde vi att berätta det för en del ganska omgående och sen har det bara rullat på. NU vet alla! Så håll en tumme eller tre för att det i första veckan av september blir en liten Ljunggren i den här familjen. Just nu är den iaf där i magen nånstans och lever jävel med mig dygnet runt trots att den bara är drygt 35 mm. Det är väl bara en liten hint om hur det här kommer att sluta är jag rädd.

Idag har suget för matfoto börjat krypa fram så smått igen, jag vet inte hur och jag vet inte riktigt när men jag tror att jag kommer att komma igång igen fast det blir nog i en ny tappning. Vi får se!

Ta hand om dig.
Kram
30 Kommentarer till “DRÖMMEN HAR BLIVIT VERKLIGHET”

 1. Linda skriver:

  STORT grattis till er! Hurra vad glad jag blir! har följt dig så länge och hoppats så att ni skulle få det ni önskat er så länge.

 2. Hanna skriver:

  STORT grattis <3

 3. MASSA GRATTIS!! Jag håller tummen stenhårt! Har också en bucklig väg också bakom oss och även nu, men har ett litet energiskt knippe på 2 år och 4 månader här hemma och han är verkligen ett mirakel – jag hoppas att det går hela vägen och att du får må bra! Kram Carro

 4. Juta skriver:

  Såå roligt! Jag har tittat in då och då och fick nu en liten glädjechock! Hoppas allt går vägen. Tre av fyra i vår familj är födda i september. Bra månad.

 5. Martina skriver:

  Stort stort GRATTIS!!!
  kram

 6. Miranda skriver:

  Hurra vad underbart! Massa grattis.

 7. Renate skriver:

  Jag håller tummarna.

 8. Ullis skriver:

  Grattis till dig och maken! <3

 9. Sara skriver:

  G R A T T I S !

 10. Anna skriver:

  Vad underbart! Grattis!

 11. Malin skriver:

  Åh stort grattis till er! :D

 12. Så kuuul! Grattis! Det kommer gå vägen!

 13. Vickan skriver:

  Åh va roligt! Kikade in och vilket härligt inlägg! Bra jobbat och grattis! <3
  Vi fick vänta 6 år på ettan o 3 år på tvåan, De är nu snart 19 å 16 och själv undrar man vart åren tog vägen ;)

 14. Stort grattis till er båda! Jag håller tummar och tår för att allt ska gå väl. :)

  /Ulrica

 15. Chanette skriver:

  Åh va roligt att höra! Grattis! Saknar dina matfoton så kul om du kommer igång med dessa igen.

  /Chanette

 16. Åh vad kul! GRATTIS!!!

 17. Gunilla skriver:

  Så roligt att läsa detta!! Håller alla mina tummar för fortsättnignen!!!!!

 18. Kerstins foto skriver:

  Åh vad roligt, jag gläds verkligen med er. Håller tummarna för att allt går bra i fortsättningen också. :)

 19. Hanna skriver:

  Ett stort Grattis!

  Hanna

 20. Bia skriver:

  Stort grattis och lycka till!!!!

 21. Moa skriver:

  Underbart! Grattis och bra jobbat;)
  Kikar in här lite då och då. Ändå ganska ny läsare men så inspirerad av dina fina bilder. Och självklart hållit tummarna för er! Så fantastiskt roligt att läsa att det gått vägen. Hejar på er:)

 22. Lotta skriver:

  Stort grattis, lycka till och välkommen tillbaka!

 23. Lotta skriver:

  Stort grattis till er båda!!!

 24. Gunilla skriver:

  Härligt!! Håller alla tummar!!!

 25. ElisabethT skriver:

  TJOHO, säger jag!
  Jag har inte varit här på ett tag, trodde knappt mina ögon när jag läste inlägget. Fick kolla två gånger , att datumet var rätt.

  SÅ glad för er skull. <3

  Idag fyller vår äldsta 21, jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen.
  Kramar till er båda två nej alla tre menar jag.

 26. Mårtensson kök skriver:

  Ajamen vad är det vi läser, det är ju bara så helt in i bänken fantastiskt!!! Så glada för er skull, och vi vågar oss på ett litet grattis och naturligtvis håller vi vars en liten tumme!

 27. Carolina skriver:

  STort grattis, ska bli kul att följa! :)

 28. Melody skriver:

  I hope all goes well! It is a wonderful adventure.
  Congrats from Canada! :)

Lämna en kommentar
Din kommentar