DET VACKRASTE JAG HAR

Jag tycker att det är dags för en liten kärleksförklaring och ett litet erkännande. Det gör jag med ett gäng makabra bilder. Jag är lite skum i huvudet och tycker om den här typen av bilder. Kontraster. Vidrigt. Vackert. Någon kanske tycker dom är hemska, äckliga, osmakliga osv men för mig är dom ett enda stort leende. När jag tömmer en kamera och den här typen av bilder rullar upp på skärmen har jag ytterst svårt att sitta still och jag har ett flin från öra till öra. Hade öronen varit borta hade alltså flinet gått runt hela huvudet. Det är på den nivån.

Hon på bilderna är dessutom det absolut finaste jag har. Lillasyster. Hon som får ställa upp på alla bilder, stackarn. I våras offrade hon sig för fotokonsten och badade i iskallt vatten innan graderna hade passerat  10 grader. Jag hade då aldrig gjort det men hon traskade i så glatt, nåja, endast iklädd ett vitt lakan. Mats visar en av bilderna från just det tagningen. Klicka här för att se bilden och jag kan garantera att hon fortfarande lever. Jag har visat dom förr men kände att det nog är dags igen. Rara rara unge! Tack för att du blivit min lillasyster, du anar inte hur mycket du betyder för mig, Johanna! Inte bara när vi fotograferar och försöker göra vampyrtänder utan alltid!

En passion har blivit fler. Livet handlar inte bara om mat. Det är så mycket, mycket mer.
Mi älskar dig, honung!


7 svar till ”DET VACKRASTE JAG HAR”

 1. Jag älskar dig med!

 2. Jag har alltid önskat att jag fick en syster, men det fick jag inte. Kan jag få låna din? ;-)

 3. Jag skrattade när jag kände hur det var när du gick igenom dina foton :-)
  Du är otroligt duktig på foto.

  Kram kram o hoppas allt är bra

 4. Kreativt och väldigt intressant!

 5. Läskigt men fantastiska bilder ;-)!! Nästan så man får rysningar… men det är väl kanske det som är meningen?

 6. Brrrrr, det såg kallt ut i vattnet!
  Hälsa lillvampyren

 7. Du är så himla härlig och underbar, kreativa människa! Läskigt eller inte, tur att du har en syrra som hänger på:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.