ÅTERBESÖK VID KVARNEN.

Trots att jag för några dagar sedan skrämde upp mig själv genom att åka till den gamla kvarnen för att fotografera pigallskotteglassen fick jag inte nog. Igår tuffade jag till mig och gjorde om det och åkte tillbaka. Dock jag var inte själv utan hade både Mats och Jocke med mig samt Alvin som hade sitt multiverktyg i högsta hugg. Mer säkert än så blir det inte! Mer om det i morgon.

Ikväll gav vi oss iväg på lite spontanbasket, efter många om och men bör tilläggas. Jag hade på något sätt lyckats fubba bort bilnyckeln. Den var verkligen helt borta. Vi har vänt upp och ner på soppåsar, tömt kaminen, klippt sönder min jacka för att leta i fodret, letat i kyl och frys samt vänt upp och ner på precis varenda sko och gryta i hela huset. Borta! Vi gick gången ut till bilen och tillbaka tre gånger och letade utan resultat, både med och utan ficklampa. När jag gav upp och satte mig på stolen i köket och tjurade för missad basket lyckades Mats se den lille rackaren ute, jämte gången vid grinden. 40 minuter senare än vad det var tänkt kom vi iväg. Jag skulle förlägga huvudet om det inte satt fast.

Godnatt.


4 svar till ”ÅTERBESÖK VID KVARNEN.”

 1. Modigt med återbesök vid den läskiga kvarnen. Väldigt fint där!

 2. Hej,

  Göteborgs Kex har precis lanserat Ballerina Fylld Cookie. Hör av dig till mig med din adress om du är sugen på att testa den och om du vill lotta ut kakor till dina läsare.

  Ha det gott!
  / Frida

 3. Ååååh jag försökte kommentera på din nyaste post, men det var helt omöjligt – men guuuuud så duktig du är som har tappat så mycket i vikt!!! Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde göra detsamma. Jag kämpar och kämpar , men vet du vad, att när jag ser gamla bilder på ett smalare jag så tycker jag att det är ungefär detsamma som nu…. Helt lurad alltså! skrattar Men allvarligt talat så ser jag inte såååå mycket skillnad, men om jag ser på ”vågen den förskräcklige” så har jag det svart på vitt :D

  Njut, njuuuut du härliga människa!
  Ett sent, mitt inatten inlägg, men jag kan inte sova – är alldeles för piggelin :D

 4. This is beautiful photograph, especially with these cups… how amazing wooden door… Thank you dear Helena, with my love, nia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.