När livet förändras

Jag verkar inte riktigt komma igång med det här med matfotografering igen. Fokus ligger på så mycket annat. Jag saknar det men ändå inte.

Jag kommer att börja blogga på annan plats, för att HelenaLjunggren är matfoto och ingen mammablog. Är man intresserad av hur vårt liv ter sig nu med en Biff i magen så är man välkommen att följa med till Biffen.nu som registrerades idag. (Lite strul med inloggning dock)

Biffen, det är den där raringen som nu är 19 veckor och ligger i min mage och växer mer än vad jag trodde var möjligt.

På återseende på annan plats. 

Puss


4 svar till ”När livet förändras”

 1. Hallo Helena,
  Ich folge ihnen gerne und freue mich wieder von ihnen zu hören, zu lesen!
  Hoffe sie stellen dann einen Link zu ihrem neuen Blog hier ein!
  Viele Grüße sendet ihnen,
  Jesse Gabriel

 2. Jättegrattis! Jag blir så glad när det går bra för människor som kämpar och det ska bli jättekul att följa Biffen :-) Länken funkade inte för mig men jag antar att det är för att sidan är ny och inte kommit igång ordentligt än. Grattis igen!

 3. Tjoho så kul med en egen blogg om ”Biffen”, charmigt arbetsnamn ;O)
  Det ska bli så roligt att följa er på denna resa mot det mest fantastiska resmål som finns. Föräldraskapet.
  Det är så spännande, inte likt något man har upplevt förr. Innehållandes allt. Alla känslor inkl de man inte visste att man hade, än mindre kände till namnet på.
  Ljuvligt.
  Jag är så glad för er skull .
  Kram

 4. Så härligt!
  Ha en toppen lördag
  Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.