min fabrik, mitt betonghem

Min högsta önskan är att hitta mitt hem, mitt hem i betong. Det ska vara helt i betong. Inget annat alls förutom fönster och tak. Ett betonggolv hårdare än hårdast och väggar, gärna naggade och nötta, helt i betong. Grått, rått och kallt! Stora öppna ytor med minimal inredning. Vacker konst på väggarna, stora, skumma, konstiga och utomordentligt läckra statyer gjorda av alla möjliga olika material. Inredning som går åt det industriella med lackat stål och rost. Jag vill, jag vill, jag vill så det värker.

Jag har bilden helt klar och mina egendesignade lampor, som ska lysa upp hela härligheten, har en alldeles speciell plats i min tanke. Det enda som fattas är själva hemmet. Betonghemmet!

Allt jag ser och fastnar för planerar jag in i just det hemmet.  Idag såg jag statyer i en butik och direkt var jag där. ”De ska stå ensamma i entrén mot en ren, stor vägg!”  Jag VILL!

 


5 svar till ”min fabrik, mitt betonghem”

 1. Låter jättehäftigt! Jag är också förtjust i betong!

  Gillar bilden massor!

 2. Vilken vacker bild och ditt betonghem du drömmer om hade jag gärna velat se i verkligheten, låter spännande

 3. Låter som ett spännnande hem :-) Läcker bild!

 4. Vilken underbart vacker bild! Skulle älska att se den bilden som tavla :-)

  1. Helena

   Tack snälla :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.