HEMMA HOS LJUNGGREN

Vi bor på världens vackraste plats. Här är jag hemma. Det är här jag fått den enorma tryggheten som jag så länge har sökt efter. Det finns ingenstans i världen som jag skulle vilja byta detta mot och det menar jag med hela mitt hjärta! Det är långt från allt och alla men det är så värt det. Att få ha en plats att andas på är det bästa av allt.
Vi har bara skog, åkrar, skog och ännu fler åkrar. Det är livet på en pinne. På avstånd kan vi kika på ”hamnen” i grannbyn Vegby och förundras över all belysning. Behövs den verkligen?

Nu släcker vi ner den enda lampan som lyser och kryper till kojs. Jag är hemma. På riktigt.

 

 


7 svar till ”HEMMA HOS LJUNGGREN”

 1. Fina fina ord! Härligt att du hittat rätt… Im still searching!

 2. Åh, vad jag känner igen mig! Precis så här känner vi för vårt paradis här i Sörmland. Det bästa vi gjort var att lämna Stockholm!

  Här finns lugnet, naturen, harmonin och vi bor bara så bra. Underbar utsikt över åkrar och sjö, hela södra himlavalvet ligger där, stjärnklart framför oss.

  Livet kan inte bli bättre! :D

 3. Ja, visst är det härligt att bo på landet. Man väljer sitt eget tempo, man väljer ensamhet när man vill det, det finns skogar att vandra i, det blir mörkt på kvällarna så stjärnorna syns och vill man umgås ser man bara till att vara där det finns folk.
  Förresten vilka underbara foton du har på din blogg! Kul att se bilder av någon som verkligen kan det där med kameror :)
  Ha en fin helg!

 4. Härligt! :-)

 5. Underbart! Hemma bäst : ) i både rum och hjärta : ) trevlig helg kram Sofia

 6. Så himla fint du skriver :) Skönt att du känner att du är hemma, det är det viktigaste.

 7. Vi gläds med dej, en sådan härlig känsla du lyckas förmedla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.