ETT KÄRLEKSFULLT FARVÄL

 

Älskade mamma

Dagen har kommit, dagen då du lämnade oss och anslöt dig till himlens alla änglar. På bara en sekund var allt förlåtet. Jag saknar dig så och jag önskar att jag kunde få fem ynka minuter till mig dig och att jag fått vara vid din sida så du sluppit vara ensam när din själ valde att vandra vidare.

Du är den finaste ängel. Vår finaste mamma.

Mamma, det är okej. Jag förstår.

Jag vill här tacka alla för alla otroligt fina ord i samband med vår mammas bortgång. Att veta att ni finns och finns där och tar emot om vi behöver det betyder så mycket för alla oss syskon. Det värmer ända in i hjärteroten. Tack för tryggheten!

Vi måste få sörja, det får ta den tiden det tar. Alla har olika sorg och bearbetar det på helt olika sätt. Ingenting är rätt eller fel. Sorgen går inte att stressa sig genom och den går inte att mäta. Vi kommer att klara detta också och vi kommer att gå starkare ur det. Tveklöst.

”Jaha, nähä….okej!”  Tack för att du hjälper mig att gå vidare.
Sov så gott, lilla mamma.


14 svar till ”ETT KÄRLEKSFULLT FARVÄL”

 1. Görel

  Så tråkigt att höra! Det är bara att hoppas att hon har fått ro i sin själ, och att du också får det så småningom. Det är svårt att föreställa sig hur det är att växa upp med en mamma som har så stora problem, om man inte själv har en en sådan barndom. Men det måste vara fullt av motstridiga känslor — kärlek, ilska, lojalitet, besvikelse, omtanke, uppgivenhet och mycket mer.

  Nu behöver du inte vara orolig mer. Du kan fokusera på att ta hand om dig och de dina. Och glöm inte att äta glass.

  Många kramar
  Görel

 2. Helene

  Helena, du är starkare än du tror. Inget barn väljer sin mor! eller far för den delen. Det krävs ballar att acceptera, och stål att förlåta. Kram igen

 3. Stor kram till dig Helena!!

 4. Vad fint skrivet Helena! Jag vet hur det är att förlora en förälder. Jag tänker på dig här borta på Öland, och skickar många kramar till dig!

 5. Finns inga ord som kan trösta i denna svåra stund!
  Styrkekram från Mig till Dig!

 6. Så vackert skrivet Helena! Varm kram från mig.

 7. Stor kram till dig. Låt sorgen få ha sin tid. Och tankarna likaså.
  Vi finns kvar här ute när du är redo för oss igen.

 8. Vackert min vän… <3 nu ska sorgen få läka o jag/vi finns här eller där så fort ni behöver eller vill de vet du! Kramar om….

 9. Så fint skrivet, skickar en stor kram

 10. Så fint skrivet om något så otroligt svårt! Låt det ha sin tid, precis som du skriver, och tro mej, det blir lättare med tiden även om det aldrig kan bli som innan…
  Tänker på dej,
  kramar Anki

 11. Fina ord!! Minns allt det fina och ta tid på dig att bearbeta. På ditt sätt!! Många kramar

 12. Vackert skrivit om något så jobbigt. Många kramar till dig!

 13. Kram <3

 14. Viktoria

  Oj, visste inte att hon är borta :( beklagar verkligen!! Minns henne med glädje kommer du ihåg när vi var o hälsade på henne när Johanna var nyfödd!!den Stolta storasyster blev du då!! Vila i frid Kerstin !!! Kram på dig Helena jag tänker på dig/ er!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.