helena

 

 

 

Min stora passion här i livet skulle visa sig vara fotografi, mest mat men även bröllop. Något som jag aldrig hade kunnat tänka mig för några år sedan. ”Allt jag fotograferar ska gå att äta” (gäller inte vid bröllopsfotografering även om de flesta brudpar är söta som socker) så det är inga konstigheter med fula tricks med nagellack, hårspray eller andra skumma fultricks. Om det någon gång smakar illa, vilket händer lite då och då, går det ändå att äta om man har den rätta viljan. Det är allt som krävs. Man får inte vara knusslig.

I hela mitt liv har jag sökt och letat efter min plats här på jorden, helt utan resultat. Så fram till 2006, då min ”första” kamera inköptes till hushållet, var jag kameralös. Aldrig kunde jag i min vildaste fantasi tro att just en kamera skulle hjälpa mig att hålla ångest och oro i schack några timmar varje dag men så är det, kameran är och har sedan dess varit min stora trygghet och hjälp för att orka med.
Jag har i många år varit balanssjuk med kraftiga anfall och är  hörselskadad sen några år tillbaka och med det kom tyvärr både ångest och oro som ett brev på posten. Det är något som jag kämpar med dagligen och som sagt, men kamerans hjälp kommer jag längre än vad jag någonsin hade gjort utan den.

Fotobubbla är grejen.

Jag hoppas att du finner något som faller dig i smaken. Glöm inte, det som låter gott i tanken smakar oftast väldigt gott i munnen. Våga prova.

 

 

(Kontakt: Info@HelenaLjunggren.com)