macka från heaven

by Helena

Det ni ser här är den absoluta mackan. Mackan of all time. Ni behöver ingen annan macka. Någonsin. Den har precis allt som behövs för att få själen att dansa svandansen och smaklökarna att humma den mest underbara melodin du känner till. Och du kommer humma länge. Väldigt länge!

Allt du behöver är

kvisttomater/körsbärstomater
ciabatta
mozzarella
olivolja
basilika
salt

Lägg tomaterna i en ugnsform och ringla över rikligt med olivolja. Strö över lite salt. Ställ in i förvärmd ugn, 200 grader, i ca 15 minuter eller tills tomaterna har spruckit lite lätt och olivoljan har blivit het.
Dela ciabattan och lägg på rejält, jag menar verkligen rejält, med mozzarella. Ringla över olivolja och grilla i ugnen tills mozzarellan har smält och fått lite färg. Lägg dom varma tomterna på mozzarellan och några basilikablad. Servera direkt! Ställ gärna fram flaskan med olivolja, det kan man inte få för mycket av. Börja humma!